Berci gazdit keres

Kedves Látogatóink!

Berci új szerető otthont keres! Berci egy hányatott sorsú 3 éves leonbergi kan kutyus. Sajnos előző gazdái nem nagyon törődtek vele, szomorúan, életuntan tengette életét egy kertbe bezárva, amit sosem hagyhatott el. Az utóbbi időben kezdett néha hangot adni véleményének, ezért gazdái már az altatást fontolgatták…

Mikor a HLT (Leonbergi Fajtamentés) gondozásába került, egy bizalmatlan, emberekben csalódott kutyát láttunk, valamint a szocializáció teljes hiányát. Autóban sosem ült, nem ismerte a külvilágot, pórázon sosem sétált. Más kutyákkal sem találkozott. Nem tudta mi a játék, milyen az igazi szívből jövő emberi szó és érintés. Szőre rettenetes állapotban volt, szinte sosem ápolták, mindenhol tele hatalmas csomókkal.

Átmenetileg egy kutyakiképző által vezetett panzióban helyeztük el, és elkezdtük rehabilitációját. A foglalkozásoknak köszönhetően napról napra sokat változott, megszabadítottuk a hatalmas szőrcsomóktól is. Megtanult pórázon közlekedni. Szép lassan kinyílt és megmutatta a valódi önmagát. Érdekli ez az új világ, ami eddig ismeretlen volt a számára. Szereti a hosszú sétákat, olyan önfeledten szaladgál, mint egy kölyök, nyitott a világra. Még nehezen ad bizalmat, de aki kiérdemli nála, annak a kezében kezes báránnyá válik.

Már csak egy új szerető otthon hiányzik, ahol végre igazi boldog kutya lehet. Olyan gazdit keresünk, akinek van már tapasztalata problémásabb bántalmazott kutyákkal. Berci több foglalkozást és időt igényel. A szívéhez szép szavakkal és pozitív megerősítéssel lehet csak eljutni.

További képek és információ Berciről a HLT Facebook csoportjában: Klikk!
Érdeklődni Krémin Adriennél lehetséges: Klikk!