Molly gazdit keres

Sziasztok, Molly vagyok, és végleges szerető otthonomat keresem!
Én egy leonbergi keverék, 3 év körüli kislány vagyok és biztosan állíthatom, hogy nem növök nagyobbra. Biztos, hogy ilyen cuki maradok ☺️
Nagyon szeretem az embereket, gyerekeket és a többi állatot is. Igen játékos vagyok, és a legjobban akkor érzem magam, ha a gazdám közelében lehetek. Igazi szobakutya vagyok. Legalábbis mindenki ezt mondja. A lakásban nyugodtan fekszem, semmiben nem teszek kárt és az éjszakát is végigalszom. A kertben akkor szeretek lenni, ha gazdim is velem van. Nem szeretem amikor egyedül vagyok, az olyan szomorú. Ha tudsz, vigyél magaddal, vagy olyankor inkább engedj be a lakásba kérlek, és ígérem alszom egy jót, amíg te úton vagy.
Mivel leonbergi keverék vagyok, ezért nagy bundám van, így szeretem, ha fésülgetnek. Amikor nem alszom, vagy sétálok, akkor szeretek kutyatársaimmal/gazdimmal játszani. Mi több, szívesen járnék kutyasuliba is. A nyugodt erdőket és tereket szeretem a legjobban. Ígérem mindent megtanulok, ha törődsz velem. A marad / ül / ide / fekszik szavakat már ismerem, és állítólag pórázon is elég ügyesen sétálok. De minden újdonságra nyitott vagyok.
Kedves leendő gazdim! ☺️🙏
Nagyon köszönöm, ha eddig elolvastad bemutatkozásom és örülök, ha felkeltettem érdeklődésed! Fontos kérésem, hogy csak akkor jelentkezz értem, ha benti tartással lakhatnék veled. Mint említettem, nem szeretek a kertben egyedül lenni. Unatkozom, illetve a nyári viharoktól is nagyon félek. Unalmamban, vagy ha megijedek, akkor megindulok. Azért szólok előre, mert nem szeretnék neked problémát okozni. Jelenleg Vácon egy menhelyen élek, ahol nagyon kedvesek velem, de szeretnék végre egy család tagja lenni, ahol nagyon szeretnek! Kérlek ideiglenes gazdimnak írj egy bemutatkozó levelet, hogy Te ki vagy és merre költöznénk együtt?!
A további részletekért keresd ideiglenes gazdimat:
Szabó Dóra
+36303127441
info@szabodora.com

Galéria: