Speciálkiállításunk elmarad

Kedves Látogatóink!

Sajnálattal kell közöljük, hogy a körülmények sajnos nem teszik lehetővé, hogy az április 18-ára tervezett Speciálkiállításunkat megtartsuk. Természetesen sejtettük ezt már egy ideje, de mégis úgy gondoljuk, hogy azért hivatalosan is értesítünk Benneteket erről. A befizetett nevezési díjakat kérésre természetesen visszautaljuk, illetve a későbbiek folyamán bármilyen ügyintézésbe beszámítjuk, ha úgy kéritek.
Terveink szerint a komáromi Klubkiállítás megrendezésre kerül, amennyiben erre lehetőség lesz, erről természetesen folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket.

Vigyázzatok magatokra ezekben a bonyolult időkben, különös tekintettel idős hozzátartozóitokra, ha tehetitek, húzódjatok vissza és segítsetek a járványt kordában tartani. Mi alighanem mindannyian szerencsések vagyunk, hiszen kertes házban élhetünk, olyan csodás, intelligens, szeretetéhes 4 lábú Barátok társaságában, akikkel nem esik nehezünkre otthon maradni és minőségi időt tölteni.

A helyzet ismeretében arra is kérünk titeket, hogy tenyésztési terveiteket alaposan fontoljátok meg, nem biztos, hogy ez az időszak lesz a legalkalmasabb arra, hogy a kölyköknek majd megfelelő minőségű, szerető családokat találjunk.

Maradjunk otthon, vigyázzunk magunkra, és örüljünk Leóinknak!

Üdvözlettel,
LEOE Vezetősége